|
|
|
میرانی
در تاریخ
8
/7
/
1405
در ساعت
29
:
19
متن زیر را ارسال کرده است |
استاندار در جایگاه بنگاه داری با لیدری شفیعی در فرمانداری قصر است
منطقه آزاد هم حیاط خلوت یه عده آفتاب پرست شده که توسط سربازان گمنام امام زمان در ایام انتخابات به جرم خرید رأی دستگیر شدند و اینا به خیال خودشان با بده بستان و گندکاری فکر کردن الان کسی شدن
|
|
|
صلوات
در تاریخ
8
/7
/
1405
در ساعت
35
:
13
متن زیر را ارسال کرده است |
حواس ها به مافیای ک.شهبازی و ا.ب.اشراف باشه
|
|
|
درجواب حامد
در تاریخ
8
/7
/
1405
در ساعت
5
:
10
متن زیر را ارسال کرده است |
معلومه دکتر فتح الهی خودت رو چزونده و احتمالا به زور یا جا به جات کرده یا بازنشسته ، چون چهل ساله تو دانشگاهی و هیچی نشدی، ضمنا اگر پدران همون سهمیه ها نبودند الان بغل آمریکایی ها و داعشی ها بودی. ضمنا بر اثر تبلیغات نادرست موضوع سهمیه بد جا افتاده، اونها جای کسی رو نمی گیرند بلکهبین خودشون و با توجه به نمرات میانگین نفرات پذیرفته شده رقابت دارند،خیلی هاشون اصلا استفاده نمی کنند از از سهمیه، نگاهی به کشورهای قبله ات بیندازببین با کهنه سربازان ونظامیانشان چه جور رفتار می کنند.
|
|
|
ناصر
در تاریخ
8
/7
/
1405
در ساعت
34
:
9
متن زیر را ارسال کرده است |
اگر در کشوری رئیس دانشگاهش سابقه زیست مومنانه و زندگی اخلاقی نداشته است باید فاتحه سرنوشت آن مردم را خواند. آن کشور باید در شاخص فلاکت و بزه و بدبختی و اعتیاد و فقر و مشکلات معیشتی و ... اول باشد. در تمام دنیا سالم ترین آدم ها را مدیر می کنند. خدا برای کسی نسازد که با وجود این همه آدم اخلاق مدار، سالم متخصص متعهد بومی فردی سراپا سوءاستفاده گر بدون رزومه را ریس دانشگاه کرد.
اگر کرمانشاهی بود بابت طرح نجومی کذایی "آمایش سرزمین استان کرمانشاه" نابودش می کردند. قسم جلاله می خورم هیچ کاربردی نداشته و ندارد. برای صحت این ادعا از کلیه دستگاه های متولی فعالیت بخش خصوصی و دولتی سوال کنید کدام جانمایی بر اساس این طرح انجام شده است. هر چه نابودگرتر، هر چه ناتوان تر، هر چه سوءاستفاده گرتر هر چه بی تقواتر، هر چه بی رحم تر... چایگاه بالاتر.
|
|
|
حامد
در تاریخ
7
/7
/
1405
در ساعت
1
:
13
متن زیر را ارسال کرده است |
در کشوری که رئیس دانشگاه مادر یک استان با سابقه درخشان باستانی، علمی و فرهنگي کسی می شود که کاربرد افعال to be بلد نیست ولی در تناقضی آشکار چند مقاله انگیسی در مجلات علمی معتبر دارد مردمش باید در فقر، فلاکت و بیکاری و خودکشی و ... سرآمد باشد. چون این الگوی ابر هوش زیست مومنانه است.
به کجا چنین شتابان؟؟!!
در حالی که دانشگاه رازی سرشار از نخبگان به معنای واقعی می باشد. حداقل ۲۰ عضو هیات علمی فارغالتحصیل صنعتی شریف بدون سهمیه دارد.
|
|