6:2 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  وقتی تن " آدام اسمیت " در گور می لرزد !

آیا با نفی واژه " شاخص فلاکت " یا حذف آن توسط مسوولان محترم یا حتی اگر جناب دکتر حدادعادل در فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی واژه دیگری را بجای آن اختراع کند فلاکت مردم استان کرمانشاه کم می شود ؟ روزگاری جناب گالیله به حکام آن زمان گفته بود : حالا شما من را بکشید اما بدانید زمین از حرکت خود به دور خورشید باز نمی ایستد.

 اخبار عمومی
پشت پرده تغییر شعارهای شبانه/ محسن هاشمی: دیگر نمی‌شود نام این جریان را فقط «انقلابی» گذاشت
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: حجاب را جرم‌انگاری نکنیم، اکثریت بانوانِ بدون حجاب، لجاجتی با نظام ندارند/ مردم تلویزیون را کنار گذاشته‌اند!
ظریف: در صحنه واقعیت موفق بودیم اما در روایت بازنده شدیم
پشت پرده استیضاح وزیر اقتصاد
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا؛ جنگ علیه ایران ادامه ندارد
اعلام صریح فرمانده فراجا؛ علیرضا بیرانوند از اول مهر سرباز می‌شود
درگیری کیهان و معاون پزشکیان بر سر حجاب
شکایت بنیاد آیت‌الله رئیسی از کارشناسی که گفته بود اقتصاد را با انیمیشن های ۳ دقیقه ای به او یاد می دادند
حسام الدین آشنا درباره دکترین بازدارندگی: با این همه نفوذ، آیا می توانیم تا «روز تست»، همه چیز را پنهان و امن نگه داریم؟
اتهام های حسین شریعتمداری علیه دو رئیس جمهور سابق کشور
کارت زرد مجلس به وزیر ارتباطات؛ خدا وکیلی به خاطر آنتن‌دهی بود یا اتصال اینترنت؟!
معاون اول رئیس‌جمهور: مبلغ کالابرگ به‌زودی افزایش می‌یابد
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا؛ جدی می‌فرمایید؟!
صفارهرندی: با حفظ اصول می‌توانیم تاکتیک‌های خود را تغییر دهیم/ احزاب بی‌تابلو بلای جان جامعه هستند/ با شرایط جدیدی مواجه هستیم
سفر هیات ستاد کل به قطر برای پیگیری 3 خلبان ایرانی / تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز ثبت بین المللی می شود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: ما بمب اتم نمی سازیم اما اگر حمله کنید تمامی مراکز هسته ای شما را خواهیم زد
کیهان از عراقچی عصبانی شد: چرا می‌گویی اسرائیل، آمریکا را فریب داد؟
مهاجری: جبلی واقعاً آدم چندان توانمندی در حوزه خبر نبوده؛ در میان مدیران صداوسیما یک مدیر درجه سه بود/ تقریبا محال است کسی علاقمند به ابقای جبلی باشد
نایب رئیس مجلس: شیطنت‌های آمریکا حداقل ۶۳ روز دیگر ادامه خواهد داشت/ باید آمریکا را محاصره کنیم
قرارگاه پدافند: تجهیزات جدید مستقر شدند/ آمادگی کامل برای پاسخ به تهدیدات
ادعای ترامپ: بزرگترین حمله در راه است!
مجید مجیدی: عده‌ای اسلام را به گروگان گرفته‌اند
معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم/ از روز اول به ما فرصت اصلاح داده نشد
محسنی اژه‌ای: اگر بخواهند دوباره در داخل آشوب راه بیندازند پاسخ ما قاطع‌تر از همه دوره‌‍‌های گذشته خواهد بود
قالیباف به ادعاهای وزیر خزانه‌داری آمریکا پاسخ داد: «ای دروغگو!»
چه کسی جانشین جبلی در صداوسیما می شود؟
حزب «عهد ایران» رسما آغاز به کار کرد
معاون سیاسی وزیر کشور: دولت با "طرح نفوذ" مخالف است
اعلام موجودیت «مجمع نمایندگان ملت مبعوث» در مجلس
هشدار حسین شریعتمداری به قالیباف نسبت به همسویی با جریانات غربگرا
تغییر نام یک خیابان در تهران به اسم اکبر عبدی
هیلاری کلینتون: ترامپ با جنگ علیه ایران آمریکا را درون گودال عمیقی انداخت
سخنگوی دولت: هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
لاهوتی: در بخش هایی از طرح نفوذ افراط شده که باید اصلاح شود
منتجب‌نیا: سید محمد خاتمی در شرایط کنونی کشور نمی‌تواند سکوت کند/ جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار و دعوت به تصمیم درست و عاجل است
قالیباف: کسی گُنده‌لافی‌های آمریکایی‌ها را باور نمی‌کند
ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت
کیهان: پزشکیان و قالیباف به دشمن پالس ضعف و انفعال مخابره می کنند
سرپرست وزارت دفاع: برخی بمب‌ها به صورت اختصاصی برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود
رئیس سابق دادگستری تهران حین بازدید از زندان اوین جانباز شد
 گفتــگو
انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
باجناق رهبر شهید: غذا اشکنه کشک بود / سفر خانوادگی با آیت الله خامنه ای در نوروز 56 و دیدار با پدر خاتمی
قالیباف: یک ساعت بعد از بمباران متوجه شهادت آقا شدیم / اول قرار شد 8 صبح فردا خبر شهادت اعلام شود اما بعد از گفتگو با شهید لاریجانی، در سحر اعلام شد
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته

کد مطلب 35420           تاریخ ارسال : 1405/04/28                         نسخه چاپی
رئیس قوه قضاییه: به هیچ وجه در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی، سوگیری سیاسی نداریم

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر بی‌طرفی دستگاه قضایی گفت که در هیچ‌یک از رسیدگی‌ها سوگیری سیاسی وجود ندارد و ادعاهای مطرح‌شده در این زمینه را ناشی از بهره‌برداری سیاسی از برخی احکام قضایی دانست.


به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در ادامه سلسله نشست‌های هم‌اندیشی خود با جوامع نخبگانی، با جمعی از بانوان اندیشمند و کنشگر در حوزه‌های مختلف، دیدار کرد.

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این نشست، ضمن اشاره به ظلم‌هایی که تفکر غربی در حق زنان روا داشته است، اظهار کرد: جاهلیت مدرن در غرب، زن را ابزاری برای رفع مطامع و غرایز می‌داند. در پارادایم سکولاریته و لائیسیته غربی، زن از مقام فاعل اخلاقی و انسانی، به مرتبه‌ی نازل مصرفی و کالایی تنزل یافته است؛ گویی هستی او تنها در خدمت ارضای غوغاهای حسی و جنسی مردان است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در احیای جایگاه و شأن زنان، بیان داشت: انقلاب اسلامی، زن و مقام او را تکریم و تبجیل کرد. پس از انقلاب اسلامی، نگاه منحط غربی به زن ایرانی، محو شد و شأن و جایگاه زن احیاء شد. انقلاب اسلامی با بازگرداندن معیار ارزش‌ها به منبع وحی و فطرت، جایگاه زن را از حصار نگاه ابزاری غرب رها ساخت و او را در مقام انسانی کریم و صاحب اراده بازشناخت. با تمام این تفاسیر، هنوز با قله کمال فاصله داریم؛ هنوز باید بسیاری از کارها را در حق زنان جامعه انجام دهیم.

رئیس عدلیه با تأکید بر ضرورت تحول در نگاه به موضوعات زنان، تصریح کرد: باید از یک افق بالاتر به جایگاه و منزلت زن بنگریم. ضروری است با وسعت دید بیشتر و فراخ‌تری به مشکلات، استعدادها و ظرفیت‌های جامعه زنان نگاه کنیم. گذار از نگاه مسئله‌محور به نگاه توانمندی‌محور، ضرورتی انکارناپذیر در مواجهه با مسائل زنان است.

قاضی‌القضات در ادامه با اشاره به برخی از موضوعات و مسائلی که در این نشست از ناحیه حضار مطرح شد، گفت: هنر یک فرد یا یک کارگزار یا یک مسئول آن است که بتواند مقولاتی که در ظاهر متضاد و متباین هستند را با هم جمع ببندد. در سخنان و نقطه‌نظرات شما بانوان اندیشمند و گرانقدر، بعضاً مسائلی مطرح شد که دو سویه هستند و دوئیت دارند؛ لکن برای زیست و حکمرانی مطلوب، توأمان به هر دو وجه از آنها نیاز است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به بانوی پژوهشگری که به بحث ضرورت عدم افشای موضوعات خصوصی متهمین اشاره داشت، گفت: در موضوع کشف جرم و واکاوی از متهم، یک اصل اساسی که برای یک مسئول قضایی و یا یک ضابط قضایی وجود دارد آن است که در ضمن رعایت همه جوانب و مراقبت‌ها، به ورطه تجسسِ خودسرانه و مداخله غیرقانونی در زندگی و احولات فردی و شخصیِ متهم یا مظنون، نیفتد. به هیچ وجه نباید اینگونه باشد که بدون حکم قانونی، تمامی وسایل الکترونیکی متهم، ضبط و وارسی شود و از دل آنها و در موضوعی بی‌ربط با موضوع پرونده، برای متهم، جرم‌تراشی شود. به هیچ وجه نباید حرمت افراد ولو فرد متهم و محکوم، شکسته شود؛ به هیچ وجه نباید زندگی خصوصی متهم افشاء شود و به حریم خصوصی او تجاوز شد. وقتی فردی متهم در حوزه‌ای است، چرا باید وسایل الکترونیکی شخصی او را در موضوع دیگر وارسی کنیم و مثلاً به موضوعی غیر از موضوع پرونده این متهم برسیم؟!

رئیس قوه قضاییه در ادامه در پاسخ به یکی از بانوان کنشگر در حوزه روانشناسی اجتماعی که بحث سرنوشت اجتماعی اعضای خانواده محکومین و مجرمین را مطرح کرد، بیان داشت: اعتقاد راسخ ما آن است که وقتی یک عضو خانواده، جرمی را مرتکب می‌شود و برای او مجازات قانونی درنظر گرفته می‌شود، اعضای خانواده او نباید با او هم‌سرنوشت شوند و در زندگی اجتماعی‌شان لطمه ببینند. سرنوشت اجتماعی خانواده محکومین و مجرمین برای ما مهم است و ما نباید با نگاه خاصی به این افراد بنگریم؛ ضروری است موقعیت‌های اجتماعی برای این افراد مشابه آحاد دیگر اجتماع فراهم باشد.

رئیس دستگاه قضا افزود: حتی ما معتقدیم که وقتی فردی جرمی مرتکب می‌شود و مجازات آن را تحمل می‌کند، دیگر نباید به چشم مجرم به او نگریست و در اجتماع، او را مطرود و مردود کرد. نباید مجرمی را که مجازاتش را کشیده است، از حیّز انتفاع ساقط کرد و ضروری است برای او زمینه‌ی یک زندگی آبرومندانه را فراهم آورد. به فردی که سابقاً مجرم بوده و سزای آن جرم را نیز دیده است، تا ابد به چشم مجرم ننگریم.

رئیس عدلیه در ادامه سخنانش در پاسخ به بانوی اندیشمندی که بحث شائبه سوگیری‌های سیاسی در رسیدگی‌های قضایی را مطرح کرد، گفت: ما به هیچ وجه در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی، سوگیری سیاسی نداریم؛ اینکه برخی چنین ادعایی را مطرح می‌کنند ناشی از موقعیت‌هایی است که احکامی علیه افرادی احتمالاً متنفذ و شهیر صادر می‌شود و به تبع آن احکام، مخالفان آن افراد، شروع به بهره‌برداری‌های سیاسی می‌کنند؛ اینجا قضیه، ارتباطی به رسیدگی قضایی پیدا نمی‌کند و نمی‌توان گفت که جهت‌گیری سیاسی در صدور حکم، مدخلیت داشته است؛ با اطمینان می‌گویم که در صدور حکم قضایی هیچ چیز جز ادله و مستندات، اعتباری ندارد.

قاضی‌القضات همچنین در پاسخ به بانوی مدعوی که بحث نوع نگاه به رسانه را در میان حکمرانان، پیش کشید، گفت: موضوع رسانه از جمله مقولات بسیار مهم در اجتماع و سیاست است؛ ما معتقدیم که رسانه خاصیت روشنگری و آگاهی‌بخشی دارد؛ در منصب ریاست دستگاه قضا، بسیار تلاش دارم که در چارچوب موازین قانونی و تا آنجا که قانون اجازه می‌دهد، دادگاه‌ها را علنی برگزار کنم و مضاف بر آن، امکان انتشار عمومی و رسانه‌ای مفاد دادگاه‌ها را نیز فراهم آورم. به طور کلی، باید بررسی شود که چرا مسئولان ما چه در بخش‌های حکومتی و دولتی و چه در بخش خصوصی، از رسانه می‌ترسند؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: ما در قوه قضاییه اطلاعات، داده‌ها و ملاط خوب و مطلوبی داریم که می‌توانیم آنها را به اهالی و خبرگان حوزه رسانه و فعالان عرصه‌ی مستندسازی و برنامه‌سازی عرضه کنیم تا آنان با ارائه هنرمندانه و هوشمندانه این اطلاعات و داده‌ها به مردم، در ارتقای دانش حقوقی و قضایی شهروندان، جهت پیشگیری از وقوع جرم، نقش داشته باشند.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، «موحدی» معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه اظهار کرد: امروز قریب به یک‌پنجم کارکنان قضایی کشور را بانوان تشکیل می‌دهند.
وی در ادامه گفت: طی پنج سال گذشته شاهد کاهش ۲۴ درصدی پرونده‌های طلاق توافقی در کشور بودیم.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به راه‌اندازی ۳۵۰ نمایندگی دفتر حمایت از زنان، کودکان و خانواده طی پنج سال اخیر، عنوان کرد: در نتیجه فعالیت‌های این نمایندگی‌ها، بیش از ۵۰ هزار زن بدسرپرست و بی‌سرپرست به مراکز حمایتی معرفی شدند.

موحدی همچنین از کاهش ۶۲ درصدی جرم کودک‌آزاری و انجام بیش از هفت هزار و ۶۰۰ مشاوره مؤثر در محاکم اطفال طی پنج سال گذشته خبر داد.

ایجاد صلح و سازش ۳۴ درصدی پیش از تشکیل پرونده‌های حوزه خانواده، دیگر دستاورد عدلیه طی پنج سال اخیر بود که معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به آن اشاره کرد.

«مهدیه‌سادات محور» مستندساز و تهیه‌کننده نیز طی سخنانی در این جلسه گفت: اسلحه‌های ما مستندسازان، دوربین‌هایمان است؛ باید شرایطی فراهم شود که مستندسازان از امنیت کامل حقوقی، حرفه‌ای و قضایی برخوردار باشند تا بدون ترس و لکنت، آثار دغدغه‌مندانه خود را تولید کنند.

وی همچنین عنوان کرد: لازم است قوه قضاییه جایگاه مستندسازان را به عنوان دیده‌بانان فرهنگی و اجتماعی کشور، به رسمیت بشناسند و سازوکاری را برای حمایت از این قشر، تدوین کند.

«مریم یوسفی‌صدر» مستندسازِ بحران و فعال رسانه‌ای حوزه فلسطین نیز در این جلسه گفت: امروز شاهد هستیم قریب به اتفاق مصادیق مشروعیت‌سازیِ تجاوز به ایران که در رسانه‌های دشمن به آنها اشاره می‌شود، بر اساس روایت‌های ساختگی و جعلی از قوه قضاییه است.

وی در ادامه خواستار اتخاذ تمهیدات لازم برای برطرف کردن موانع امنیتی پیش رویِ مستندسازان به ویژه مستندسازانِ حوزه‌ی بحران شد.

یوسفی‌صدر همچنین بر ضرورت به‌روزرسانی قوانین اداری کشور متناسب با شرایط جنگی تاکید کرد.

«الهام یاوری» رئیس سازمان پرورش استعدادهای درخشان نیز در این جلسه با بیان اینکه سالانه ۳۰ هزار نفر از مدارس سمپاد و تیزهوشان فارغ التحصیل می‌شوند و بالاترین رتبه‌های کنکور را کسب می‌کنند، گفت: ما باید با تلاش حداکثری برای کاهش مشکلات و مسائل نخبگان، قدم‌های محکمی برای کاهش نرخ مهاجرت آنها به خارج از کشور برداریم.

«زهرا مشایخی» نفر اول کنکور سال ۱۳۹۲ در رشته علوم انسانی و قاضی دستگاه قضا نیز در این جلسه، نکاتی را در رابطه با اجرای تحول در قوه قضاییه مطرح کرد و گفت: تحول در دستگاه قضایی، جز با تحول در نیروی انسانی میسر نخواهد شد و اتقان آرا ممکن نخواهد بود مگر آنکه از نیروی زبده و متخصص در دستگاه قضایی استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به وجود برخی مشکلات در حوزه‌های جذب و آموزش کادر قضایی، جذب بانوان در مقطع کارشناسی دانشگاه علوم قضایی را اقدامی شایسته و قابل تحسین عنوان کرد.

«آزاده احمدیان» روان‌درمانگر و فعال حوزه روانشناسی بحران با سابقه‌ی ویزیت بیش از هزار فرد آسیب‌دیده در ایام جنگ تحمیلی رمضان، طی سخنانی در این جلسه گفت: امیدواریم شرایطی فراهم شود که برای رسیدگی به ابعاد مختلف پرونده‌ها در محاکم و مراجع قضایی خصوصاً در حوزه شخصیت‌شناسی، بیش از پیش از ظرفیت روانشناسان استفاده شود.

وی افزود: ضروری است تیم‌های روان‌شناسیِ مداخله در بحران را تشکیل دهیم و آنها را برای شرایط اضطراری آماده کنیم.

«سمیه زینعلی» روانشناس و همسر شهید جابر بیات از شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز در این جلسه به بیان برخی مشکلات و چالش‌های پیش روی خانواده‌ها و همسران شهدا پرداخت.

«حمیده رحمانی» استادیار خون و سرطان دانشگاه شهید بهشتی و جوان‌ترین فوق تخصص سرطان کشور نیز برخی چالش‌های حوزه کاری خود را مطرح کرد و گفت: ما خواستار رسیدگی قضایی عادلانه و دقیق به پرونده‌های مرتبط با تعرضِ بستگانِ بیماران به کادر درمان و پزشکان هستیم.

«سمیه گلپور» فعال کارگری و رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری ایران نیز در این جلسه، خواستار اجرای سریع آرای قطعی مراجع در حوزه کار و کارگری شد و بر لزوم رسیدگی تخصصی، فوری و بازدارنده به پرونده‌های حوزه حوادث کار تاکید کرد.

وی ضمن بیان این نکته که کارگران در طول جنگ‌های تحمیلی ۱۲ روزه و رمضان، بیشترین مقاومت را از خود در کارخانه‌ها و کارگاه‌های سراسر کشور نشان دادند، بر ضرورت حمایت از فعالیت‌های صنفی و قانونی نمایندگان کارگری تاکید کرد.

«افسانه چترنور» خانم گل ایران و عضو تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان نیز در این جلسه گفت: در جریان رقابت‌های فوتبال بانوان جام ملت‌های آسیا که اخیراً در استرالیا برگزار شد، مقامات این کشور وعده و وعیدهای زیادی را برای ماندن در استرالیا و برنگشتن به ایران، به بازیکنان تیم ملی دادند تا ما وسوسه شویم و به کشور بازنگردیم؛ آنچه اهمیت داشت این بود که ما خودمان دوست داشتیم به وطن بازگردیم و امروز نیز به هیچ وجه از حضور خود در ایران عزیزمان، پشیمان نیستیم.

وی در ادامه، موضوعاتی را در رابطه با اشتغال و استخدام ورزشکاران به ویژه بانوان ملی‌پوش کشورمان مطرح کرد.

«فاطمه پورزادی» کارآفرین و فعال حوزه آموزش دانش‌آموزان کم‌برخوردار نیز در این جلسه به بیان فعالیت‌های خود و گروه جهادی‌اش پرداخت و گفت: تمام تلاش ما این است که دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار به خاطر وضعیت مالی نامناسب، از حضور در دانشگاه‌های برتر کشور محروم نشوند.

وی همچنین عنوان کرد: ما خواستار آن هستیم که دستگاه قضایی به دانش‌آموزانی که در مناطق کم برخوردار کشور دچار مشکلات حادّ خانوادگی می‌شوند، نگاه مددکارانه داشته باشد.

«هاله‌سادات حیدری» فعال میدانی حوزه جنگ، جهادگر و پژوهشگر علوم سیاسی نیز در این جلسه، به بیان نکات و مطالبی در رابطه با فعالیت‌های گروه جهادی «بچه‌های آقا» پرداخت و گفت: گروه جهادی «بچه‌های آقا» که یک روز پس از شهادت امام خامنه‌ای (رضوان‌الله تعالی‌علیه) کار خود را آغاز کرد، امروز به صورت قرارگاهی هم در زمینه تهیه وعده‌های غذایی برای رزمندگان و هم در حوزه ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به قشر هدف، فعالیت می‌کند.

حیدری در ادامه با اشاره به برخی مشکلات گروه‌های جهادی، بر ضرورت ساماندهی این گروه‌ها تاکید کرد.

وی همچنین گفت: قوه قضاییه باید با جدیت، پیگیری بین‌المللیِ ابعاد پنهانِ جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل در جنگ‌های اخیر را در دستور کار قرار دهد.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب