6:33 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  وقتی تن " آدام اسمیت " در گور می لرزد !

آیا با نفی واژه " شاخص فلاکت " یا حذف آن توسط مسوولان محترم یا حتی اگر جناب دکتر حدادعادل در فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی واژه دیگری را بجای آن اختراع کند فلاکت مردم استان کرمانشاه کم می شود ؟ روزگاری جناب گالیله به حکام آن زمان گفته بود : حالا شما من را بکشید اما بدانید زمین از حرکت خود به دور خورشید باز نمی ایستد.

 اخبار عمومی
پشت پرده تغییر شعارهای شبانه/ محسن هاشمی: دیگر نمی‌شود نام این جریان را فقط «انقلابی» گذاشت
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: حجاب را جرم‌انگاری نکنیم، اکثریت بانوانِ بدون حجاب، لجاجتی با نظام ندارند/ مردم تلویزیون را کنار گذاشته‌اند!
ظریف: در صحنه واقعیت موفق بودیم اما در روایت بازنده شدیم
پشت پرده استیضاح وزیر اقتصاد
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا؛ جنگ علیه ایران ادامه ندارد
اعلام صریح فرمانده فراجا؛ علیرضا بیرانوند از اول مهر سرباز می‌شود
درگیری کیهان و معاون پزشکیان بر سر حجاب
شکایت بنیاد آیت‌الله رئیسی از کارشناسی که گفته بود اقتصاد را با انیمیشن های ۳ دقیقه ای به او یاد می دادند
حسام الدین آشنا درباره دکترین بازدارندگی: با این همه نفوذ، آیا می توانیم تا «روز تست»، همه چیز را پنهان و امن نگه داریم؟
اتهام های حسین شریعتمداری علیه دو رئیس جمهور سابق کشور
کارت زرد مجلس به وزیر ارتباطات؛ خدا وکیلی به خاطر آنتن‌دهی بود یا اتصال اینترنت؟!
معاون اول رئیس‌جمهور: مبلغ کالابرگ به‌زودی افزایش می‌یابد
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا؛ جدی می‌فرمایید؟!
صفارهرندی: با حفظ اصول می‌توانیم تاکتیک‌های خود را تغییر دهیم/ احزاب بی‌تابلو بلای جان جامعه هستند/ با شرایط جدیدی مواجه هستیم
سفر هیات ستاد کل به قطر برای پیگیری 3 خلبان ایرانی / تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز ثبت بین المللی می شود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: ما بمب اتم نمی سازیم اما اگر حمله کنید تمامی مراکز هسته ای شما را خواهیم زد
کیهان از عراقچی عصبانی شد: چرا می‌گویی اسرائیل، آمریکا را فریب داد؟
مهاجری: جبلی واقعاً آدم چندان توانمندی در حوزه خبر نبوده؛ در میان مدیران صداوسیما یک مدیر درجه سه بود/ تقریبا محال است کسی علاقمند به ابقای جبلی باشد
نایب رئیس مجلس: شیطنت‌های آمریکا حداقل ۶۳ روز دیگر ادامه خواهد داشت/ باید آمریکا را محاصره کنیم
قرارگاه پدافند: تجهیزات جدید مستقر شدند/ آمادگی کامل برای پاسخ به تهدیدات
ادعای ترامپ: بزرگترین حمله در راه است!
مجید مجیدی: عده‌ای اسلام را به گروگان گرفته‌اند
معاون پزشکیان: شرایط اقتصادی خوب نیست؛ مجبوریم پول چاپ کنیم/ از روز اول به ما فرصت اصلاح داده نشد
محسنی اژه‌ای: اگر بخواهند دوباره در داخل آشوب راه بیندازند پاسخ ما قاطع‌تر از همه دوره‌‍‌های گذشته خواهد بود
قالیباف به ادعاهای وزیر خزانه‌داری آمریکا پاسخ داد: «ای دروغگو!»
چه کسی جانشین جبلی در صداوسیما می شود؟
حزب «عهد ایران» رسما آغاز به کار کرد
معاون سیاسی وزیر کشور: دولت با "طرح نفوذ" مخالف است
اعلام موجودیت «مجمع نمایندگان ملت مبعوث» در مجلس
هشدار حسین شریعتمداری به قالیباف نسبت به همسویی با جریانات غربگرا
تغییر نام یک خیابان در تهران به اسم اکبر عبدی
هیلاری کلینتون: ترامپ با جنگ علیه ایران آمریکا را درون گودال عمیقی انداخت
سخنگوی دولت: هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
لاهوتی: در بخش هایی از طرح نفوذ افراط شده که باید اصلاح شود
منتجب‌نیا: سید محمد خاتمی در شرایط کنونی کشور نمی‌تواند سکوت کند/ جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار و دعوت به تصمیم درست و عاجل است
قالیباف: کسی گُنده‌لافی‌های آمریکایی‌ها را باور نمی‌کند
ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت
کیهان: پزشکیان و قالیباف به دشمن پالس ضعف و انفعال مخابره می کنند
سرپرست وزارت دفاع: برخی بمب‌ها به صورت اختصاصی برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود
رئیس سابق دادگستری تهران حین بازدید از زندان اوین جانباز شد
 گفتــگو
انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
باجناق رهبر شهید: غذا اشکنه کشک بود / سفر خانوادگی با آیت الله خامنه ای در نوروز 56 و دیدار با پدر خاتمی
قالیباف: یک ساعت بعد از بمباران متوجه شهادت آقا شدیم / اول قرار شد 8 صبح فردا خبر شهادت اعلام شود اما بعد از گفتگو با شهید لاریجانی، در سحر اعلام شد
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته

کد مطلب 35499           تاریخ ارسال : 1405/05/26                         نسخه چاپی
متکی: ۹۰ روز سختی پیش رو داریم/ می‌خواهند با استفاده از ۴ تاکتیک، این سه ماه را طی کنند

بنای آمریکا اجرای تفاهم‌نامه نیست و قرار است ما فقط مشغول مذاکره باشیم تا آنها انتخابات را ببرند.


نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه ۹۰ روز آینده بسیار مهم است، گفت: نظم آینده منطقه به نتیجه این جنگ بستگی دارد چون نتیجه جنگ مشخص می‌کند آرایش منطقه‌ای چگونه خواهد بود.
 
به گزارش ایسنا، منوچهر متکی نماینده تهران عصر امروز - 26 مرداد - در همایش «نقش ایران در بازسازی نظم منطقه؛ با تمرکز بر تحولات تنگه هرمز»، اظهار کرد: جنگ شروع شد چون پژوهشگاه‌ها می‌گفتند هزینه براندازی جمهوری اسلامی کمتر از تغییر رفتار جمهوری اسلامی است. صهیونیست‌ها تا جایی که توانستند آمریکا را به این جمع‌بندی رسانده بودند رفتار جمهوری اسلامی ایران تغییرپذیر نیست؛ برای اینکه اهمیت جایگاه جمهوری اسلامی را در جنگ بدانیم، همین بس که الان می‌گویند هزینه ماندن آمریکا در جنگ بسیار بیشتر از رها کردن جنگ است.
 
وزیر اسبق امور خارجه یادآور شد: چند سال پیش، بخش بین‌الملل دفتر شهید از کارشناسان عرصه بین‌الملل دعوت کرده بود. یک‌سری از دوستان نامه‌ای به دفتر رهبری داده بودند مبنی بر اینکه نظم جدید اجتناب‌ناپذیر است و اگر ایران نقش‌آفرین نباشد، برای ایران جایگاه مشخصی در نظم جدید تعیین می‌کنند.
متکی در ادامه گفت: ورود پیش‌دستانه مرکز پژوهش‌ها به بحث سازوکار و آرایش منطقه‌ای و نظم منطقه‌ای جدید، هوشمندانه و خوب است اما این بحث به مقدمات اولیه‌ای نیاز دارد و آن، نتیجه جنگ است. نتیجه جنگ مشخص می‌کند که آرایش منطقه‌ای چگونه خواهد بود.
 
وی یادآور شد: دو بار مذاکره کردیم و برای هر دو مذاکره، طراحی فریبکارانه‌ای انجام شده بود و هدف مذاکره نبود؛ هر دو مذاکره نیز در نهایت به جنگ منجر شد. در مذاکره سوم، چارچوب و ارزیابی ارائه شد. اینکه پیشنهاد ۱۴ بندی ایران در برابر پیشنهاد ۱۵ بندی ترامپ مورد پذیرش قرار گرفت، یعنی این تفاهم‌نامه به نفع ایران بود.
 
 
 
 
نماینده مجلس با طرح این پرسش که چرا ترامپ طرح ۱۵ بندی خود را رها کرد و طرح ۱۴ بندی را پذیرفت، گفت: اولین دلیل این که طرح برای اجرا شدن نبود و دوم اینکه این طرح، فریبکارانه بود. ترامپ تفاهم‌نامه را پذیرفت چون بنای اجرای آن را نداشت و نمی‌خواست آن را اجرا کند. ترامپ در شرایطی قرار داشت که مشکلش نه سلاح است که این روزها در تلویزیون می‌گویند و نه نفرات. مشکل هم خسته شدن نیروها در ناو آبراهام لینکلن نیست که برجسته می‌کنند مشکل آمریکا پول هم نیست.
 
متکی با بیان اینکه آمریکا در افغانستان شکست خورد، گفت: علت این شکست کمبود پول و سلاح نبود بلکه آمریکا منطق کم آورد. آمریکا معتقد است چون زور دارد، باید منطقش پذیرفته شود. این منطق را در جاهای مختلف در سیاست خود جا انداختند، اما در ایران و افغانستان نتوانستند آن را جا بیندازند. ترامپ مشکل منطق و عقبه انتخاباتی دارد و تمام فکر و ذکر و طراحی آمریکا برای انتخابات نوامبر است. اگر آمریکا در انتخابات، مشخصا جریان حاکم یعنی جمهوری‌خواهان شکست بخورد، یک منطق شکست می‌خورد.
 
وی گفت: جمهوری‌خواهان در سال ۲۰۱۹ به این حرف امام شهید رسیدند که آمریکا در حال افول است. آمریکا در سال ۲۰۱۶ به این نتیجه رسید که دیگر ابرقدرت نیست، نمی‌تواند چیزهایی که می‌خواهد محقق کند و نمی‌تواند جلوی چیزهایی که نمی‌خواهد، بگیرد. پس طراحی کردند آنچه می‌خواهند انجام دهند و به همین دلیل در سال ۲۰۱۶ ترامپ را کاندیدا کردند اما نفهمیدند این ایده شکست خورده است.
 
نماینده مجلس ادامه داد: الان نگرانی‌شان این است یک بار دیگر شکست بخورند. این شکست به اندازه شکست کارتر در انتخابات دور دومش ارزش دارد، چون طرف ایران است.
 
متکی درباره بخشی از علت شکست ترامپ در انتخابات قبلی گفت: ۴ مسئله ترامپ در عرضه خارجی، ونزوئلا، کره شمالی، فلسطین و ایران بود که در آنها شکست خورد و در دور دوم رأی نیاورد.
 
وی همچنین با تاکید بر اینکه۹۰ روز آینده بسیار مهم است، گفت: نظم آینده منطقه به نتیجه این جنگ بستگی دارد و آنها تمام تلاش خود را می‌کنند. چهار تاکتیک هم دارند که جنگ محدود، آتش‌بس، محاصره و مذاکره است. می‌خواهند با استفاده از این چهار تاکتیک، این سه ماه را طی کنند. بنای آمریکا اجرای تفاهم‌نامه نیست و قرار است ما فقط مشغول مذاکره باشیم تا آنها انتخابات را ببرند.
 
نماینده مجلس با تاکید بر اینکه هیچ جای دنیا میدان و دیپلماسی را از هم جدا نمی‌کنند، افزود: این بحثی است که چند سال پیش راه انداختند. در دنیا، مؤلفه‌های قدرت در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. باید دقت کنیم که این بار فریب نخوریم. البته اینکه ۱۴ بندی پذیرفته نشد، هوشمندی مذاکره‌کنندگان بود.
 
وی با تاکید بر اینکه سه ضلع دیپلماسی، میدان و خیابان مورد اعتماد هستند، گفت: ۹۰ روز سختی پیش رو داریم.
 
اینکه مدام با عمان مذاکره کنیم چه فایده‌ای دارد؟ یا اینکه از دو ماه پیش بگوییم به توافق می‌رسیم؛ خب، اگر نرسیدیم چه؟ ما باید در این سه ماه فریب نخوریم. یکی از فریب‌ها این است وارد بازی ۱۴ بند شویم و مسائل را با یکدیگر قاطی کنیم. میدان تکلیف خود را می‌داند. آنها که می‌گویند جنگ زمینی اما بلوف می‌زنند؛ چون اگر جنگ زمینی شروع شود، جنازه‌هایشان به خانواده‌هایشان نمی‌رسد اما اگر ما بگوییم جنگ زمینی دیگر تمام است، جنگ زمینی یعنی ما یکی از پایگاه‌های آمریکا در عراق، کویت یا بحرین را بگیریم. آن زمان سرنوشت جنگ با بزرگ‌ترین ارتش امپریالیستی جهان را گرفته و نهایی می‌کنیم.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب